Πρώτη θέση για Λαμιώτισσα μαθήτρια στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 12:57 Πρώτη θέση για Λαμιώτισσα μαθήτρια στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες

Σπουδαία επιτυχία για τη μαθήτρια της Α’ Τάξης του 6ου Γενικού Λυκείου Λαμίας Αθανασία Ζαφείρη, με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο άλμα εις ύψος, στους 65ους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στις Σέρρες τη Δευτέρα 22/4/2024.

Με την επίδοση αυτή η Αθανασία εξασφάλισε το 20% για την εισαγωγή της στη γυμναστική ακαδημία αλλά και τη συμμετοχή της στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που θα γίνει τον Οκτώβριο στο Μπαχρέιν.

Δείτε και την ανακοίνωση του Λυκείου της:

«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως η μαθήτρια της Α’ τάξης του Σχολείου μας Ζαφείρη Αθανασία, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο (1η Θέση) στο άλμα εις ύψος, στη Γ φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού που διεξήχθησαν τη Δευτέρα 22Απριλίου, στις Σέρρες.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και σύσσωμη η Σχολική μας Κοινότητα τη συγχαίρει, την προτρέπει να συνεχίσει στο δρόμο της αρετής και της προσπάθειας και της εύχεται να επιτύχει νέες διακρίσεις.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δρ. ΦΥΣΙΚΟΣ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση