Νεϊμάρ: Φέρεται να απάτησε ξανά την εγκυμονούσα σύντροφό του - Η αντίδραση της Μπρούνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 19:34 Νεϊμάρ: Φέρεται να απάτησε ξανά την εγκυμονούσα σύντροφό του - Η αντίδραση της Μπρούνα

Ο Νεϊμάρ εθεάθη να χορεύει με δύο κοπέλες σε κλαμπ στη Βαρκελώνη - «Εάν δεν είσαι πιστός σε όσους σε αγαπούν, δεν είσαι σε κανέναν» έγραψε η σύντροφός του

Αδιόρθωτος είναι ο Νεϊμάρ. 

Παρότι η σύντροφός του είναι με την κοιλιά στο... στόμα και σε λίγο καιρό θα του χαρίσει ένα κοριτσάκι εκείνος συνεχίζει την άστατη ζωή και φέρεται να την απάτησε ξανά.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Αλ Χιλάλ διασκέδαζε προ ημερών στη Βαρκελώνη μαζί με δύο "καυτές" κοπέλες και φούντωσαν και πάλι τα σενάρια ότι απίστησε εκ νέου. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει με μήνυμά της η Μπρούνα Μπιανκάρντι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Segue a Cami (@segueacami)

Η σύντροφος του Νεϊμάρ έγραψε σε stories της στο Instagram: «Αν δεν είσαι πιστός σε αυτούς που είναι δίπλα σου κάθε μέρα, δεν θα είσαι πιστός σε κανέναν». Σε άλλο της μήνυμα εξήγησε:«Γνωρίζω τι συνέβη και, για άλλη μια φορά, είμαι απογοητευμένη.

Αλλά, στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης μου, η εστίαση και η ανησυχία μου στρέφονται αποκλειστικά στην κόρη μου και αυτό είναι το μόνο που θα σκεφτώ αυτή τη στιγμή».
Ο Νεϊμάρ και η Μπρούνα δεν έχουν παντρευτεί και αν και εκείνη τον έχει ακολουθήσει στη Σαουδική Αραβία δεν παιρνούν και πολύ χρόνο μαζί. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που είχε αποκαλυφθεί πάλι ότι την είχε απατήσει και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

 

Το διάστημα εκείνο οι Βραζιλιάνοι έγραφαν ότι η Μπρούνα δέχεται το... κέρατο αλλά με τρεις όρους. «Πρέπει να είναι διακριτικός, να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να μην τις φιλάει στο στόμα» είχε ζητήσει η Βραζιλιάνα.

 

bruna_1

bruyna_3

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση