Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 13:37 Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός πέτυχαν σπουδαίες νίκες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο επί των Μπράιτον και Βιγιαρέαλ αντίστοιχα, με τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Φώτη Ιωαννίδη να είναι πρωταγωνιστές για τις ομάδες τους.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ μάλιστα, δεν δίστασε να αποθεώσει τον Φώτη Ιωαννίδη στα social media, για το γκολ του στο Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ, προσφέροντας αθλητικό… πολιτισμό για τη χώρα μας.

Έχοντας περάσει για λίγο και από τους “πράσινους”, ο Σέρβος μέσος της Ένωσης, που σκόραρε με τη σειρά του κόντρα στην Μπράιτον, σχολιάζει συχνά τις αναρτήσεις των πρώην συμπαικτών του και το έκανε ξανά μετά την ευρωπαϊκή νίκη του “τριφυλλιού”. Σε ανάρτηση του Φώτη Ιωαννίδη για το ματς με τη Βιγιαρεάλ, ο Γκατσίνοβιτς αποθέωσε τον Έλληνα επιθετικό, γράφοντας “υπερπαίκτης” σε greeklish, για να του απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fotis Ioannidis (@fotio.7)

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση