Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 21:48 Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη προπόνηση με “γεμάτο” ρόστερ, αφού στην ομάδα προστέθηκε και ο Ίγκνας Μπραζντέικις και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε και με τη νέα εμφάνιση για τη σεζόν 2023-24.

Με στόχο το νέο νταμπλ στην Ελλάδα και την κατάκτηση της Euroleague στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την αυλαία της σεζόν και το πρώτο τρόπαιο, στο ελληνικό Super Cup.

Στο πρώτο παιχνίδι με το Περιστέρι λοιπόν, αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά επίσημα και τη νέα φανέλα της ομάδας, με την ερυθρόλευκη ρίγα, η οποία έκανε σήμερα (25/09) την εμφάνισή της, στη Media Day και τη φωτογράφιση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Στη συνέχεια δε, παρουσιάστηκαν και η λευκή, με τη μαύρη εμφάνιση των Πειραιωτών.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση