Μάγκνουσον: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός, η υποστήριξη σας σημαίνει τα πάντα για εμένα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 19:51 Μάγκνουσον: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός, η υποστήριξη σας σημαίνει τα πάντα για εμένα»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον του Παναθηναϊκού θέλησε μέσω instagram να στείλει το δικό του μήνυμα για τον τραυματισμό του στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ήταν ο «μεγάλος» άτυχος στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, αφού ο κεντρικός αμυντικός των «πράσινων» υπέστη ρήξη χιαστού στο 1ο μόλις λεπτό του αγώνα, σε μια διεκδίκηση της μπάλας.

Ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Ο ίδιος μάλιστα θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστάθηκαν όλες αυτές τις ώρες, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα για τον δύσκολο δρόμο που έχει να διαβεί.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση