Ιντεπεντιέντε: Παίκτες δεν ξέρουν να κάνουν πρόσθεση και αφαίρεση λόγω της φτώχειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 18:07 Ιντεπεντιέντε: Παίκτες δεν ξέρουν να κάνουν πρόσθεση και αφαίρεση λόγω της φτώχειας

Ο Κάρλος Τέβες αναφέρθηκε στη δραματική κατάσταση που επικρατεί

Ο Κάρλος Τέβες είναι πλέον ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε και τα πάει και πολύ καλά όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, με τον ίδιο όμως να μη στέκεται αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι και να αναφέρεται στα προβλήματα που υπάρχουν και στην ομάδα λόγω της κατάστασης που επικρατεί γενικά στην Αργεντινή.

Η Ιντεπεντιέντε, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, βρίσκεται στη 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Ρίβερ Πλέιτ, με τον Τέβες να τα πάει εξαιρετικά και ως προπονητής. Στις δηλώσεις που έκανε τώρα, όμως, δεν εστίασε στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά σε ένα άλλο, πολύ πιο σημαντικό πρόβλημα.

«Τρία από τα παιδιά που έχουμε σήμερα στην Ιντεπεντιέντε μού είπαν πως δεν ξέρουν να κάνουν πρόσθεση ή αφαίρεση ενώ παίζουν στην πρώτη ομάδα. Υπάρχει φτώχεια. Μπορούμε να παρέχουμε στα παιδιά φαγητό, μπορούμε να τα βοηθήσουμε σε πολλά πράγματα, αλλά η μελέτη είναι το πιο σημαντικό, πρέπει να ξέρουν να διαβάζουν αυτά που υπογράφουν», είπε αρχικά ο Τέβες και συνέχισε.

«Οργανώνουμε ένα έργο με την ομάδα με στόχο να τους έχουμε έναν δάσκαλο και μετά την προπόνηση να μπορούν να περάσουν δύο ώρες μελετώντας».

Δηλώσεις που δείχνουν και το πρόβλημα που υπάρχει με τη φτώχεια στην Αργεντινή, όπου ο πληθωρισμός έφτασε στο… 124% τον περασμένο μήνα.

 

 

Πηγή: Newsbeast

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση