Νεϊμάρ: Έξαλλος αφού του πέταξαν ποπ κορν στο κεφάλι - Στόλισε με «γαλλικά» τον δράστη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 12:44 Νεϊμάρ: Έξαλλος αφού του πέταξαν ποπ κορν στο κεφάλι - Στόλισε με «γαλλικά» τον δράστη

«Άναψαν» τα αίματα μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Βενεζουέλα, όταν ένας οπαδός πέταξε ένα κουτί ποπ κορν στον Νεϊμάρ

Σε «γκέλα» υπέπεσε η Βραζιλία απέναντι στη Βενεζουέλα, καθώς η «Σελεσάο»... κόλλησε στο 1-1, για την 3η αγωνιστική της φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Τα νεύρα για τους Βραζιλιάνους δεν έλειψαν, καθώς η απογοήτευση από το τελικό αποτέλεσμα ήταν μεγάλη στο στρατόπεδο της ομάδας. Μάλιστα, για τον Νεϊμάρ η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη, καθώς ο Βραζιλιάνος σταρ δέχτηκε ένα κουτί με ποπ κορν στο κεφάλι!

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ενώ ο 31χρονος αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, ένας οπαδός που βρισκόταν μάλιστα στις κερκίδες των VIP, εκτόξευσε ένα κουτί το οποίο είχε μέσα ποπ κορν, πετυχαίνοντας τον άσο της Αλ Χιλάλ στο κεφάλι.

Ο Νεϊμάρ εξοργίστηκε από την κίνηση αυτή και απάντησε με «γαλλικά», πριν τον απομακρύνουν οι πιο ψύχραιμοι.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση