Νέο Δ.Σ. του Παραρτήματος Λαμίας της Αντικαρκινικής Εταιρείας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 22:28 Νέο Δ.Σ. του Παραρτήματος Λαμίας της Αντικαρκινικής Εταιρείας

Πρόεδρος επανεξελέγη η γιατρός Αλεξάνδρα Βεντούρη - Νασοπούλου.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Λαμίας της Ε.Α.Ε. όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 1/5/2024, έπειτα από την υπ’ αρίθμ. 1050/1/5/2024 απόφαση της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, η οποία διατύπωσε σύμφωνη γνώμη για την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της Προέδρου του Παραρτήματος Λαμίας κας Αλεξάνδρας Βεντούρη - Νασοπούλου.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Ε. Λαμίας έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: κα Αλεξάνδρα Βεντούρη - Νασοπούλου, Γενικός Οικογενειακός - Προσωπικός Ιατρός, Δημόσιας Υγείας, 5η Υ.Πε. Ε.Σ.Υ..

Γραμματέας: κα Σοφία Αντωνοπούλου, Φιλόλογος - Φροντιστής, Αντιπρόσωπος Φροντιστών στην ΟΕΦΕ, εκπρόσωπος Ιστορικού Μουσείου Ρεντίνας.

Ταμίας: κα Μαρία Κουτσομπλή, Υπεύθυνη Θρησκευτικού Τουρισμού και Ραδιοφωνικός παραγωγός Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Μέλος: κα Gordana Barna, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, Δημόσιας Υγείας, 5η Υ.Πε. Ε.Σ.Υ..

Μέλος: κ. Χρήστος Σολόπουλος, Ξυλουργός, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Ραχών Στυλίδος.

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, όντας ένα από τα παλαιότερα σε λειτουργία ελληνικά κοινωφελή σωματεία, καθώς η λειτουργία της συνεχίζεται αδιάλειπτα από το 1958, είναι πηγή έμπνευσης για πολίτες με αυθεντική διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο. 

Η Πρόεδρος κα Αλεξάνδρα Βεντούρη - Νασοπούλου ευχαριστεί τα απερχόμενα μέλη για την συνεργασία και συγχαίρει για την εθελοντική προσφορά τους.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι προσανατολισμένο να πρωτοστατήσει αθόρυβα στις σύγχρονες προκλήσεις που αφορούν την καταπολέμηση του καρκίνου, με συνέπεια και εθελοντική προσφορά. 

Ο νέος σχεδιασμός του παραρτήματος Λαμίας έχει ως στόχο να βρεθεί η Ε.Α.Ε. σε κάθε σπίτι, να αγκαλιάσει κάθε συμπολίτη της πόλεως, μεταφέροντας το μήνυμα ότι η έγκαιρη διάγνωση ισοδυναμεί με ίαση.

Οι δραστηριότητες του Παραρτήματος Λαμίας αναπτύσσονται στην ενημέρωση του πληθυσμού, των λειτουργών υγείας, την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. 

Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη επαγγελματιών υγείας, ψυχοκοινωνική στήριξη ασθενών και φροντιστών, παροχή φιλοξενίας και υγειονομικών υπηρεσιών σε ασθενείς, καθώς και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς την Πολιτεία.

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας συνεχίζει την άοκνη προσφορά και το αγαθό έργο με διάκριση και ιδιαίτερη αγάπη στον συνάνθρωπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση