Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν την επέκταση συμβολαίου με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 21:48 Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν την επέκταση συμβολαίου με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς, με τον Έλληνα αθλητή να παραμένει στα «ελάφια» έως το 2028 και τον ίδιο να αναφέρει ότι παρέμεινε στο σπίτι του.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν επέκταση της συνεργασίας τους με τον πρωταθλητή και δύο φορές MVP του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον «Greak Freak» να μένει στο «Fiserv Forum» έως το 2028.

«Το Μιλγουόκι είναι το μέρος όπου ξεκίνησα την καριέρα μου, είναι το σπίτι μας, είναι όπου μεγαλώνουμε την οικογένειά μας και εκεί θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά κάθε μέρα για να κάνω περήφανους τους θαυμαστές των Μπακς», είπε σχετικά ο Giannis για να συνεχίσει: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες των Μπακς Γουες, Τζέιμι, Τζίμνι και Ντι για τη συνεχή υποστήριξή τους σε εμένα και την οικογένειά μου και θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου στον Τζον Χορστ που είναι ένας έμπιστος συνεργάτης και είναι δίπλα μου από την ημέρα που έφτασα Μιλγουόκι πριν από 10 χρόνια.

Στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, θα σας είμαι πάντα ευγνώμων που με εμπνέετε να είμαι ο καλύτερος μου κάθε μέρα. Μαζί, δεσμευόμαστε να κερδίσουμε και να φέρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στην πόλη μας. Και στους οπαδούς των Μπακς, ας το πάρουμε!» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Ο 28χρονος μπασκετμπολίστας είναι έτοιμος για την 11η σεζόν του στο ΝΒΑ, με τον ίδιο να έχει στεφθεί πρωταθλητής το 2021 με τους Μπακς, ενώ στη συλλογή του έχει δύο βραβεία MVP, επτά συμμετοχές στο All-Star game καθώς και ένα τίτλο για τον κορυφαίο αμυντικό στη λίγκα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας αθλητής επιλέχτηκε από τους Μπακς στο ντραφτ του 2013, στη θέση νο15, με τον ίδιο από τότε να έχει σταθερά ανοδική πορεία.

Άλλωστε τα 719 επίσημα παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου και οι 22,6 πόντοι, 9,6 ριμπάουντ, 4,7 ασίστ και 1,3 τάπες μ.ο μιλάνε από μόνα τους.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση