Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 13:11 Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο (φωτο intime)

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε για περίπου δύο ώρες στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε ενώπιον του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργου Οικονόμου και κατέθεσε για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αφορμή ήταν οι πρόσφατες συνεντεύξεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ευρωπαϊκά Μέσα, όπου μίλησε για τα “κακώς κείμενα” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 “Υπάρχει διαφθορά. Η ΕΠΟ δεν έχει κάνει το παραμικρό γι’ αυτό εδώ και χρόνια. Αν δεν πειστεί η ομοσπονδία να ελέγξει τη λειτουργία του ποδοσφαίρου, δεν μπορείς να λύσεις τα προβλήματα”, είχε δηλώσει στο Reuters.

“Ο μόνος τρόπος να σταματήσει η διαφθορά είναι να έρχονται όλα στο φως. Αν γίνονται κάτω από το τραπέζι, η κατάσταση θα συνεχιστεί”, είχε αναφέρει ακόμα ο Γιάννης Αλαφούζος στο SkySports.

Η κλήση του Γιάννη Αλαφούζου έγινε για την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έχει καμία σχέση με όσα έγιναν στο πρόσφατο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Πηγές: Reuters, SkySports

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση