Κέντρικ Ναν: Στην Αθήνα το τελευταίο απόκτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 13:42 Κέντρικ Ναν: Στην Αθήνα το τελευταίο απόκτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Τις πρώτες του στιγμές ως παίκτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να περάσει ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (07.11) στην Αθήνα.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Κέντρικ Ναν, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 13:00 και… ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με τους πράσινους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός βάζει έτσι πια ποιοτική λύση στο ρόστερ του στα γκαρντ, ανεβάζοντας τον αριθμό των ξένων παικτών του στους οκτώ.

Θυμίζουμε πως ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε για τον Ναν -μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας- ότι αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις, αφήνοντας να εννοηθεί πως να ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο για τον αγώνα με την Άλμπα (10/11, 21:00, Newsit.gr, Novasports Prime).

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση