Τένις: «Τελικός» το μεσημέρι της Τρίτης για Τσιτσιπά και Ρούνε, για τους ATP Finals

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 19:55 Τένις: «Τελικός» το μεσημέρι της Τρίτης για Τσιτσιπά και Ρούνε, για τους ATP Finals

Αγώνας «χωρίς αύριο» είναι αυτός της Τρίτης (14/11) ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον Χόλγκερ Ρούνε, στο πλαίσιο των ATP Finals.

Και οι δύο τενίστες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους, ο πρώτος από τον Γιάνικ Σίνερ (2-0) και ο δεύτερος από τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1.

Ως εκ τούτου η μεταξύ τους αναμέτρηση, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 15:30, είναι καθοριστική για το μέλλον τους στο τουρνουά που διεξάγεται στο Τορίνο και η νίκη είναι μονόδρομος εάν θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση στα ημιτελικά.

Η αυριανή θα είναι η τρίτη φορά που ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Δανό, από τον οποίο στο παρελθόν έχει ηττηθεί δύο φορές (μία στο Roland Garros και μία στο τουρνουά της Στοκχόλμης).

Ο χαμένος του αγώνα της Τρίτης θα ελπίζει σε ένα θαύμα για να βρεθεί στην τετράδα, μιας και ο Τσιτσιπάς θ΄ αντιμετωπίσει στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων τον Τζόκοβιτς, ενώ ο 20χρονος Ρούνε τον Σίνερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση