Σίνερ – Μεντβέντεφ 2-1: Εκτός τελικού στο ATP Finals ο Ρώσος τενίστας μετά από αγώνα 2,5 ωρών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 19:20 Σίνερ – Μεντβέντεφ 2-1: Εκτός τελικού στο ATP Finals ο Ρώσος τενίστας μετά από αγώνα 2,5 ωρών

Ο Γιανίκ Σίνερ επικράτησε 2-1 σετ(6-3, 6-7, 6-1) του Ντανιίλ Μεντβέντεφ, με τον Ιταλό τενίστα να προκρίνεται στον τελικό του ATP Finals, σε ένα παιχνίδι που διήρκησε 2,5 ώρες.

Ο Γιανίκ Σίνερ μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, πήρε τη νίκη με 2-1 σετ(6-3, 6-7, 6-1) και προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals.

Με αυτή την πρόκριση ο Ιταλός τενίστας θα δώσει το μεγαλύτερο τελικό της καριέρας του, με τον Σίνερ να περιμένει το νικητή του ζευγαριού Νόβακ Τζόκοβιτς – Κάρλος Αλκαράθ για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (19/11 στις 19:00).

Με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του (προηγήθηκαν αυτές επί των Τσιτσιπά, Τζόκοβιτς και Ρουν) o Σίνερ απέδειξε ότι η πορεία του στην διοργάνωση μόνο τυχαία δεν είναι.

Μάλιστα σε περίπτωση που καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο, τότε θα γράψει ιστορία, καθώς θα γίνει ο πρώτος Ιταλός που τα καταφέρνει, στα 54 χρόνια λειτουργίας του θεσμού.

Εκτός αυτού θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται αρκετά, καθώς θα λάβει το υπέρογκο ποσό των 4.801.500 δολαρίων, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί στα χρονικά του τένις.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση