Πήρε εξιτήριο ο Κώστας Νεστορίδης - «Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο γιος του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 10:32 Πήρε εξιτήριο ο Κώστας Νεστορίδης - «Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο γιος του

Ο θρύλος της ΑΕΚ νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γιώργος Νεστορίδης, γιος του θρυλικού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Κώστα Νεστορίδη, ενημέρωσε με μήνυμά του στα social media πως ο πατέρας του πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν τις προηγούμενες ημέρες.

«Βγήκαμε…!!! Είναι πολύ αδύναμος αλλά ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά.!!! Σάς ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τίς ευχές καί τό ενδιαφέρον για την υγεία του Πατέρα μου.. Καλημέρα.!!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Κώστας Νεστορίδης μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στις 9 Νοεμβρίου έπειτα από πτώση που είχε κατά την οποία τραυματίστηκε στο χέρι και στο κεφάλι. Μάλιστα, κατά τη μεταφορά του, όπως είχε σημειώσει ο γιος του, είπε στον οδηγό του ασθενοφόρου πως η ΑΕΚ θα νικούσε τη Μαρσέιγ, την οποία αντιμετώπιζε εκείνο το βράδυ για το Europa League.

Έπειτα εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο το Σάββατο (18/11) όπου μπήκε σε καταστολή και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται δύσκολη. Τώρα, δείχνει να βγαίνει νικητής και από αυτή τη μάχη.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση