Ο Ντουάιτ Χάουαρντ ψάχνει ομάδα σε Euroleague και Eurocup

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 19:41 Ο Ντουάιτ Χάουαρντ ψάχνει ομάδα σε Euroleague και Eurocup

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ψηλούς της γενιάς του στο NBA. Το τελευταίο του επαγγελματικό συμβόλαιο ήταν τους Taoyuan Leopards της Ταϊβάν, την περασμένη σεζόν και πλέον ψάχνει τη νέα μπασκετική του στέγη, στρέφοντας το… βλέμμα του σε Euroleague και Eurocup.

Λίγο πριν γιορτάσει τα 38α γενέθλιά του, ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν θέλει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ψάχνει για νέα ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ντονάτας Ουρμπόνας του basketnews.com, ο Αμερικανός σέντερ -νούμερο 1 επιλογή του Draft το 2004- ψάχνει ομάδα στη EuroLeague ή στο EuroCup, ακόμη και στην Αυστραλία, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Στόχος του Χάουαρντ είναι να βρεθεί σε μία ομάδα όπου μπορεί να ανακτήσει τον ρυθμό του και να λάβει σημαντικό χρόνο συμμετοχής σε ανταγωνιστικό επίπεδο, με απώτερο σκοπό να επιστρέψει στο NBA. Μάλιστα, ένας απαραίτητος όρος του είναι να υπάρχει ειδική ρήτρα NBA-out σε οποιοδήποτε συμβόλαιο υπογράψει.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση