Ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ με φόντο την πρώτη θέση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 09:19 Ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ με φόντο την πρώτη θέση (φωτο intime)

Με απουσίες και οι δύο ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό (22/1, 20:15, ΕΡΤ3), για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αυτό, θα είναι το πρώτο φετινό ντέρμπι στο κλειστό του Αμαρουσίου για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς το προηγούμενο ήταν για την πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει στην παράταση με σκορ 88-78, στις 6 Οκτωβρίου.

Οι «πράσινοι» είναι μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και αήττητοι με ρεκόρ 14-0. Κι αυτό γιατί, στο ντέρμπι του πρώτου γύρου είχαν νικήσει 66-54 στο ΣΕΦ τους «ερυθρόλευκους». Από την άλλη, η ομάδα του Πειραιά είναι δεύτερη και στο 13-1. Το πρώτο φετινό «αιώνιο» ντέρμπι έγινε στην ουδέτερη Ρόδο, όπου στον τελικό του Σούπερ Καπ ο Ολυμπιακός επικράτησε 75-51 του Παναθηναϊκού AKTOR.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Εργκίν Αταμάν μετράει απουσίες. Εκτός θα είναι οι Λούκα Βιλντόσα, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι και Λευτέρης Μαντζούκας. Στο μεταξύ, διαθέσιμος είναι ξανά ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ το «βάπτισμα του πυρός» σε ντέρμπι «αιωνίων» θα πάρει και ο Κέντρικ Ναν.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση