Πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 10:44 Πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Λοκρών

Για κατεπείγουσες εποχικές ανάγκες…

Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στο Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων και Εξοπλισμού της Διεύθυνσης Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, ανακοίνωσε ο Δήμος Λοκρών.

Οι θέσεις είναι:

δύο (2) - ΥΕ προσωπικού καθαριότητας εξωτερικών χώρων/συνοδών απορριμματοφόρου για το Δήμο Λοκρών (Αταλάντη),

δύο (2) - ΥΕ προσωπικού καθαριότητας εξωτερικών χώρων/ οδοκαθαριστών για Κοινότητα Μαλεσίνας Δ.Ε. Μαλεσίνας και

μία (1) - ΥΕ προσωπικού καθαριότητας εξωτερικών χώρων/ οδοκαθαριστών για Κοινότητα Μαρτίνου Δ.Ε. Οπουντίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα Γραφεία της Υπηρεσίας αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον ή εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, απευθύνοντάς την στην Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινου Δυναμικού – Τμήμα Διοικητικού Προγραμματισμού, Επιμελητείας & Ανθρώπινου Δυναμικού Πληροφορίες: κ. Δημητρίου Κων/νος & κ. Μοδιάτη Βασιλική τηλ. επικοινωνίας: 22330-23707 και 22330-22374 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων μέχρι Δευτέρα 29-04-2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση