Ο αλύγιστος Νόβακ Τζόκοβιτς έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Australian Open

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 11:56 Ο αλύγιστος Νόβακ Τζόκοβιτς έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Australian Open (φωτο Reuters)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει την πορεία του προς το 25ο Grand Slam της καριέρας του. Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου επικράτησε του Τέιλορ Φριτζ με 3-1 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σίνερ – Ρούμπλεφ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έβαλε πλώρη για το 11o Australian Open της καριέρας του. Ο Σέρβος σούπερ σταρ νίκησε και τον Τέιλορ Φριτζ με 7-6, 4-6, 6-2, 6-3 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Σίνερ – Ρούμπλεφ.

Ο αλύγιστος Τζόκοβιτς τα βρήκε σκούρα απέναντι στον εκρηκτικό Αμερικανό στα δύο πρώτα σετ. Χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να κατακτήσει το πρώτο σετ, έχασε το δεύτερο, ωστόσο στη συνέχεια ανέβασε στροφές, επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του, κατάφερε να βρει απαντήσεις στο σερβίς του αντιπάλου και να φτάσει άνετα τελικά στη νίκη.

Ο Φριτζ, ο οποίος στον περασμένο γύρο απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να “λυγίσει” τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση