Κηφισιά – Άρης 0-1: Πέρασε από την Καισαριανή η ομάδα του Άκη Μάντζιου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 22:14 Κηφισιά – Άρης 0-1: Πέρασε από την Καισαριανή η ομάδα του Άκη Μάντζιου

Ο Άρης κέρδισε την Κηφισιά 1-0 στην Καισαριανή, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, με το σύνολο του Άκη Μάντζιου να εδραιώνεται στην πρώτη πεντάδα της Super League. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε από τον Γιάννη Φετφατζίδη στο πρώτο μέρος.

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και τι οποίο θα ξεχαστεί εύκολα, ο Άρης κέρδισε 1-0 την Κηφισιά εκτός έδρας, με τον Γιάννη Φετφατζίδη στο 18΄να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Οι Θεσσαλονικείς παρότι είδαν την Κηφισιά να πιέζει και να προσπαθεί να σκοράρει, κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το φινάλε και πήραν το τρίποντο.

Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος στην μεγαλύτερη διάρκεια του, με την διαφορά να την κάνει η ατομική ποιότητα των παικτών του Άρη, οι οποίοι στην μεγαλύτερη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε στο παιχνίδι, κατάφεραν να σκοράρουν.

Από την πλευρά της η Κηφισιά παρά το γεγονός ότι έφτασε κοντά στην ισοφάριση, έδειξε σημάδια κόπωσης, με το πολυπόθητο γκολ να μην έρχεται ποτέ και συνάμα η Αθηναϊκή ομάδα να γνωρίζει μια ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα.

Με αυτό το τρίποντο ο Άρης εδραιώθηκε στην πρώτη πεντάδα της Super League, φτάνοντας τους 33 πόντους, πέντε λιγότερους από τον 4ο Ολυμπιακό.

Από την πλευρά της η Κηφισιά παρέμεινε στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς, ισόβαθμη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κηφισιά(Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Ίλιεφ (75′ Κωνσταντακόπουλος), Πέιος (90′ Αντερέγκεν), Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Μπαρμπόσα, Τεττέι (54′ Οζέγκοβιτς).

Άρης(Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Μοντόγια, Βερστράτε, Τζούρασεκ (74′ Μορόν), Φετφατζίδης (57′ Νταρίντα), Σουλεϊμάνοφ (57′ Σαβέριο), Μενέντες (83′ Φεράρι), Σαμόρα (75′ Γκαρσία).

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση