Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 25μ. πιστόλι στο παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάιρο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 13:41 Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 25μ. πιστόλι στο παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάιρο (φωτο intime)

Η Άννα Κορακάκη δεν σταματάει να κατακτά μετάλλια. Η χρυσή Ολυμπιονίκης ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στα 25μ. πιστόλι, στο παγκόσμιο κύπελλο στο Κάιρο.

Μετά το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλο, η Άννα Κορακάκη κατέκτησε και δεύτερο μετάλλιο στο παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάιρο. Η χρυσή Ολυμπιονίκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 25μ., ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία την παρουσία της.

Η Κορακάκη έχασε το χρυσό μετάλλιο στο τελευταίο σετ βολών. Η Ντορίν Βένεκαμπ έμεινε με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια για τις τελευταίες πέντε βολές, με την Γερμανίδα να κάνει το απόλυτο και με σκορ 39 να κερδίζει την Κορακάκη που είχε δύο άστοχες βολές και έκανε σκορ 37.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βερόνικα Μαγιόρ (33) από την Ουγγαρία.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση