Απίθανο γκολ: Τερματοφύλακας σκοράρει με σουτ από τη μια περιοχή στην άλλη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 15:07 Απίθανο γκολ: Τερματοφύλακας σκοράρει με σουτ από τη μια περιοχή στην άλλη

Σκόρερ ενός απίθανου γκολ σε αγώνα τη τρίτης κατηγορίας της Ολλανδίας δεν ήταν... ένας επιθετικός, όπως είναι το συνηθισμένο, αλλά ένας τερματοφύλακας και μάλιστα από σουτ που επιχείρησε λίγο έξω από τη δική του μεγάλη περιοχή.

Πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας Λαρς Γιάνσεν, στον αγώνα ανάμεσα Noordwijk και την Amsterdamsche FC, ο οποίος βγήκε από την εστία του για να απομακρύνει τη μπάλα μπροστά από τον αντίπαλο επιθετικό, ωστόσο το σουτ που έπιασε ήταν τόσο δυνατό και πήρε τέτοια τροχιά, που κατέληξε συστημένη στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει αντίπαλου γκολκίπερ.

Ο Γιάνσεν δεν κατάλαβε άμεσα τι είχε συμβεί, καθώς στην προσπάθειά του να διώξει, συγκρούστηκε με τον αντίπαλο επιθετικό και έπεσε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τον πόνο. Τελικά, άρχισε να συνειδητοποιεί το κατόρθωμά του, όταν έφτασαν από πάνω του οι συμπαίκτες του για να τον συγχαρούν.

Δείτε το βίντεο

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση