«Ο Βασίλης Μπάρκας συμφώνησε με τη Σεβίλλη» γράφουν στην Ισπανία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 14:34 «Ο Βασίλης Μπάρκας συμφώνησε με τη Σεβίλλη» γράφουν στην Ισπανία (φωτο intime)

Στη Σεβίλλη φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Μπάρκας, έχοντας συμφωνήσει με την ισπανική ομάδα για το ερχόμενο καλοκαίρι του 2024, οπότε και θα είναι ελεύθερος στην αγορά.

Ο Βασίλης Μπαρκας είναι βασικός τη φετινή σεζόν στην ολλανδική Ουτρέχτη και εμφανίζεται έτοιμος για ένα νέο μεγάλο “βήμα” στην καριέρα του, αφού η αθλητική εφημερίδα «Mundo Deportivo» κάνει λόγο για προφορική συμφωνία με τη Σεβίλλη.

Ο διεθνής τερματοφύλακας είχε πάρει μετεγγραφή από την ΑΕΚ στη Σέλτικ, αλλά εκεί δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και μετά από δύο χρόνια “μετακόμισε” στην Ουτρέχτη, όπου και κατάφερε να επανέλθει σε κορυφαίο επίπεδο.

Πηγή: αθλητική εφημερίδα «Mundo Deportivo»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση