Αταμάν: Η ατάκα για την έβδομη Euroleague και το σχόλιο για το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 15:06 Αταμάν: Η ατάκα για την έβδομη Euroleague και το σχόλιο για το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε

Ο Εργκίν Αταμάν υποσχέθηκε στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι θα φέρει στο ΟΑΚΑ την έβδομη Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν πρωταγωνίστησε στη συνέντευξη Τύπου του Final Four της Euroleague, όντας ο προπονητής που δέχθηκε τις περισσότερες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποσχέθηκε ότι θα φέρει το έβδομο αστέρι στο ΟΑΚΑ, στέλνοντας μήνυμα τίτλου στο Βερολίνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μεγάλη πρόκληση ότι υποσχεθήκαμε το F4. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις πιο πετυχημένες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι περήφανος που βρισκόμαστε εδώ. Εύχομαι όλοι οι φίλοι του ΠΑΟ να απολαύσουμε το F4. Τι να υποσχεθώ τώρα; Ξέρω πως όλοι περιμένουν το 7ο αστέρι. Τους υπόσχομαι πως θα το έχουμε στο ΟΑΚΑ».

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε: «Αυτή δεν είναι μια διοργάνωση εθνικών ομάδων. Είμαι Τούρκος προπονητής και εκπροσωπώ τη χώρα μου, όπως και την ελληνική ομάδα που βρίσκομαι. Απέναντι βρίσκεται ένας Λιθουανός προπονητής. Δεν είναι αυτά τα σημαντικά. Το σημαντικό είναι πως θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα, τη Φενέρμπαχτσε. Σέβομαι την ομάδα και τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε. Δεν έχω πολλά συναισθήματα, είμαι έμπειρος στο Final Four, έχω πάρει δυο φορές το Κύπελλο. Θα προσπαθήσω να το πάρω ξανά. Σέβομαι τους συναδέλφους μου που παλεύουν για το ίδιο».

Ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου και για το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, ξεκαθαρίζοντας ότι επρόκειτο απλώς για 15 προβοκάτορες, που δεν αντιπροσωπεύουν τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για μένα και την ομάδα, χθες, όπως και την αστυνομία.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα για κάτι μικρό που συνέβη από μικρούς ανθρώπους, για κάτι που θεωρώ πως δεν αντιπροσωπεύει όλη την οικογένεια της Φενέρμπαχτσε. Είδαμε απλά δεκαπέντε προβοκάτορες, δεν εκφράζουν τον οργανισμό της Φενέρμπαχτσε αυτοί. Εδώ είμαστε μόνο για το μπάσκετ”

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση