Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Ο πατέρας του Στέφανου για τις φήμες επανασύνδεσης του ζευγαριού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 18:41 Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Ο πατέρας του Στέφανου για τις φήμες επανασύνδεσης του ζευγαριού

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έχουν ανακοινώσει εδώ και λίγο καιρό ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι, αλλά ένα νέο video δημιούργησε φήμες επανασύνδεσης, τις οποίες κλήθηκε να σχολιάσει και ο πατέρας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, Απόστολος.

Από την εκπομπή “Πρωϊνό” του ANT1, επικοινώνησαν με τον Απόστολο Τσιτσιπά και αυτός ανέφερε για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα τα εξής: “Εννοείται ότι είναι φίλοι (σ.σ. γέλια). Στον ίδιο χώρο είναι η δουλειά τους, δεν θα μπορέσουν να συναντηθούν; Συναντιούνται μάλλον”. Δείτε το βίντεο:

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ανακοίνωσαν δημόσια, με ανάρτησή τους στα social media στο χωρισμό τους, αλλά εμφανίστηκαν πρόσφατα να περπατούν χέρι χέρι στο Μόντε Κάρλο. Οι δύο τενίστες βρίσκονται πάντως πλέον στο Παρίσι για το Roland Garros.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση