Πανικός από πυρκαγιά σε γνωστό φαγάδικο στο Παλαιό Φάληρο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 20:45 Πανικός από πυρκαγιά σε γνωστό φαγάδικο στο Παλαιό Φάληρο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μεγάλη πυρκαγιά σε κατάστημα εστίασης - Πληροφορίες για τρεις τραυματίες - Κινδύνεψαν γειτονικά σπίτια και καταστήματα - Δείτε φοβερές εικόνες.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 8:00΄το βράδυ σε γνωστό φαγάδικο - κεμπάμπ «Aladdin», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αμφιθέας και Άρεως στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι φλόγες ξεπήδησαν μέσα από τα φουγάρα του εστιατορίου και γρήγορα επεκτάθηκαν στο δεύτερο και τον πρώτο όροφο φτάνοντας μέχρι τη κουζίνα.

Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο έδωσαν μάχη για να καταφέρουν να περιορίσουν την πυρκαγιά, ώστε να μην επεκταθεί σε γειτονικά καταστήματα και σπίτια.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες, ο ένας φέρεται να έχει εκτεταμένα εγκαύματα, και είναι από τους ανθρώπους του εστιατορίου που αρχικά έδωσαν μάχη με τις φλόγες μεχρι να έρθει η πυροσβεστική.

Στο σημείο επικράτησε πανικός από τις τεράστιες φλόγες και τον καπνό που "έπνιξε" την ευρύτερη περιοχή όπου παρέλυσαν τα πάντα μέχρι να μπορέσουν οι πυροσβέστες να ελέγξουν την πυρκαγιά.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση