Ατρόμητος 8χρονος "ξάπλωσε" τον έφηβο που πήγε να τον κλέψει: «Άφησε την κάρτα και έτρεχε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 16:23 Ατρόμητος 8χρονος "ξάπλωσε" τον έφηβο που πήγε να τον κλέψει: «Άφησε την κάρτα και έτρεχε» (ΒΙΝΤΕΟ)

 Το πως τα έβγαλε πέρα, χάρη στις γνώσεις Muay Thai, εξιστόρησε ο 8χρονος Γιάννης, ο οποίος με μία κίνηση "ξάπλωσε" τον επίδοξο κλέφτη.

Ο Γιάννης είναι από χθες το πρόσωπο των ημερών... Και αυτό γιατί παρά το γεγονός ότι είναι 8 ετών, όχι κατάφερε να αποτρέψει έναν έφηβο από το να τον κλέψει, αλλά τον έτρεψε και σε φυγή.

Πως έγινε αυτό; Χάρη στις γνώσεις Muay Thai που τον βοήθησαν να μην φοβηθεί παρά τα διπλάσια χρόνια και μία κίνηση να τον ξαπλώσει αρχικά στο έδαφος και στη συνέχεια να φύγει.

Ο ατρόμητος πιτσιρικάς φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και εξιστόρησε πως συνέβη το περιστατικό.

«Με είχε στείλει η μαμά να πάω να πάρω κάτι πράγματα και όταν γυρνούσα κάτι παιδιά, πήγαν να μου πάρουν την κάρτα. Εγώ τον έπιασα από τους ώμους και του έριξα ένα γόνατο. Έπεσε κάτω, άφησε την κάρτα και έτρεχε», είπε μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζοντας οτι δεν φοβήθηκε ούτε στιγμή από την επίθεση από δέχθηκε.

Μάλιστα, μετά από προτροπή του Γιώργου Παπαδάκη έκανε και στην κάμερα την κίνηση με την οποία ξάπλωσε τον επίδοξο κλέφτη.

Δείτε το video:

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση