Ιεράπετρα: Σε εμβρυακή στάση βρέθηκε νεκρή η 45χρονη στα ενοικιαζόμενα – Ασφυξία η πιθανότερη αιτία θανάτου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 13:39 Ιεράπετρα: Σε εμβρυακή στάση βρέθηκε νεκρή η 45χρονη στα ενοικιαζόμενα – Ασφυξία η πιθανότερη αιτία θανάτου

Το σενάριο της ασφυξίας εξετάζεται πολύ σοβαρά ως αιτία θανάτου για την 45χρονη η οποία βρήκε τον θάνατο στο κρεβάτι των ενοικιαζόμενων δωματίων στην Αγία Φωτιά στην Ιεράπετρα όταν βράχος κατρακύλησε από την πλαγιά και διέλυσε μέρος του κτιρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διασώστες που έσπευσαν στην Αγία Φωτιά Ιεράπετρας έζησαν συγκλονιστικές στιγμές βρίσκοντας τον σύζυγο σε κατάσταση σοκ, το 9χρονο αγόρι παγιδευμένο και τη μητέρα σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι χωρίς ιδιαίτερα εμφανή τραύματα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr ο 51χρονος σύζυγος κάλεσε βοήθεια μέσω του 112, ενώ το παιδί εμφανίστηκε αρκετά ψύχραιμο.

Οι πληροφορίες για το θάνατο της 45χρονης

Το πιο πιθανό σενάριο θανάτου είναι αυτό της ασφυξίας.

Συγκεκριμένα, η 45χρονη από την Σλοβενία υπέστη ασφυξία από τα οικοδομικά υλικά της ταράτσας που κατέρρευσε και έπεσαν πάνω της με αποτέλεσμα να μην καταλήξει από τραύματα ή βαριά χτυπήματα όπως έλεγαν όσοι βρέθηκαν τη νύχτα στο σημείο.

Ήταν καταπλακωμένη με μπάζα σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι και χωρίς εμφανή χτυπήματα ή τραύματα ή ακόμη και αίμα. Την ίδια ώρα το ζευγάρι με το μικρό παιδί τους ετοιμαζόταν να αναχωρήσουν σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου, από την Αγία Φωτιά και να επιστρέψουν στην χώρα τους ύστερα από ολιγοήμερες διακοπές στο νότιο θέρετρο της Κρήτης. Οι ίδιες πληροφορίες που κάνουν ακόμη πιο τραγική την ιστορία είναι ότι η γυναίκα φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ίσως καρκίνο, και οι ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη θα την ωφελούσαν.

Αυτό ήταν το κρεβάτι στο οποίο κοιμόταν

«Δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε»

Μιλώντας στο newsit.gr o Nεκτάριος Παπαδάκης Aντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας δήμου Ιεράπετρας Λασιθίου, είπε πως πριν δύο εβδομάδες είχαν πολλές βροχές, τώρα ζέστη, και ίσως όλα αυτά να έχουν συμβάλλει και στην κατολίσθηση.

«Έπεσε ο βράχος στα καλά καθούμενα. Σκεφτόμαστε ότι επειδή πριν δύο βδομάδες είχαμε πολλές βροχές, έριξε πολύ νερό όλη μέρα και τώρα βλέπουμε μια μεγάλη αλλαγή , έχουμε υψηλή θερμοκρασία. Μήπως αυτή η κλιματική αλλαγή έχει προκαλέσει την κατολίσθηση. Πολύ νερό και τώρα πολλή ζέστη. Με αυτά τα φαινόμενα δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε. Τώρα είμαι στο σημείο, έχει έρθει ξανά η πυροσβεστική και έχει έρθει ο άντρας της άτυχης γυναίκας για να μαζέψει τα πράγματα».

Ρεπορτάζ: Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα.

πληροφορίες και εικόνες από: neakriti.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση