Ο παιδοβιαστής «με το λευκό βαν» αποφυλακίστηκε στα 6 χρόνια από τα 26 της ποινής - Και συνελήφθη ξανά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 12:33 Ο παιδοβιαστής «με το λευκό βαν» αποφυλακίστηκε στα 6 χρόνια από τα 26 της ποινής - Και συνελήφθη ξανά

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ξανά ο παιδεραστής που είχε καταδικαστεί για δύο βιασμούς ανηλίκων και μία απόπειρα - Προσπαθούσε να πείσει ανήλικο να μπει στο βαν

O 47χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Λαυρεωτικής σε κεντρική πλατεία, ενώ συνομιλούσε με ανήλικο τον οποίο προσπαθούσε να πείσει να μπει στο βαν.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα στον τελευταίο μήνα που συλλαμβάνεται ο 47χρονος, καθώς είχε προηγηθεί η σύλληψη και η επιπλέον ποινή φυλάκισης τριών μηνών όταν μητέρα κατήγγειλε πως ο δράστης απειλούσε με μηνύματα τον γιο της.

Το χρονικό

Ο άνδρας είχε αποφυλακιστεί στα 6 χρόνια, από τα 26 που είχε καταδικαστεί, και εδώ και έναν μήνα κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Λαυρεωτική, όπου έμενε και εργαζόταν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ντόπιοι κατήγγειλαν πως μιλούσε ανοικτά για σεξουαλικές διαστροφές και πλησίασε παιδιά λέγοντάς τους ότι «θέλει να είναι ντυθεί Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια».

Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν επίσης ότι τον είδαν έξω από συνοικιακό κατάστημα, την ώρα που γινόταν πάρτι για το γυμνάσιο της περιοχής.

Πηγές: Lifo, Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση