Θεσσαλονίκη: Πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 16:29 Θεσσαλονίκη: Πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε – Τραυματίστηκε ο οδηγός Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Παράσυρση πεζού από Ι.Χ. στη Θεσσαλονίκη στον περιφερειακό. Νεκρός ο 36χρονος άνδρας, τραυματίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Ο 36χρονος άνδρας που παρασύρθηκε, γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (27.12.2022), από Ι.Χ. αυτοκίνητο, στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς δυτικά, λίγο πριν από την έξοδο Μαιάνδρου, κάτω από άγνωστες έως τώρα συνθήκες. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά και ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση