Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον εκτελεστή και τον συνεργό του λίγα λεπτά πριν την επίθεση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 20:57 Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον εκτελεστή και τον συνεργό του λίγα λεπτά πριν την επίθεση

Οπτικό υλικό από τον δράστη και τον συνεργό του λίγο πριν ο πρώτος ανοίξει πυρ σε μπαρ της Νέας Σμύρνης και σκοτώσει δύο άτομα είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι πρώτες εικόνες του δράστη της μαφιόζικης επίθεσης στη Νέα Σμύρνη και του συνεργού του με θύματα δύο άνδρες το βράδυ της Κυριακής (18/12), βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπως καταγράφονται σε βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από την επίθεση.

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης να επιβαίνει σε μηχανή και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον εκτελεστή της Νέας Σμύρνης με τον συνεργό του.

Οι δύο άνδρες σταματούν 200 μέτρα από την καφετέρια που βρίσκονταν τα δύο θύματα της επίθεσης και ο μαυροφορεμένος άνδρας κατεβαίνει και κατευθύνεται προς την καφετέρια της πλατείας.

Στα επόμενα δύο λεπτά ο εκτελεστής βρίσκεται μπροστά από τα θύματά του και πυροβολεί τουλάχιστον έξι φορές με τον 41χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής να σωριάζεται επί τόπου νεκρός με δύο σφαίρες στο κεφάλι και τον 44χρονο ομοεθνή του που καθόταν στο ίδιο τραπέζι μαζί του να τραυματίζεται στον θώρακα κοντά στην καρδιά και να καταλήγει λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός".

Από τις σφαίρες που έπεσαν "βροχή" τραυματίστηκε και μία 31χρονη Ελληνίδα που δέχτηκε δύο σφαίρες, η μία ψηλά στον γλουτό που κατέληξε στον μηρό της και μία στο γόνατο και επίσης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Η κοπέλα ήταν παντελώς άσχετη με τους άλλους δύο που κατέληξαν νεκροί και απλά είχε πάει από άλλη περιοχή στο συγκεκριμένο μπαρ και έπινε το ποτό της, σε άλλο τραπέζι του καταστήματος με την αδερφή της.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση