Σύρος: Αναφορές για εντοπισμό σορού παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης - Έχουν σταματήσει τα δρομολόγια πλοίων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 17:44 Σύρος: Αναφορές για εντοπισμό σορού παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης - Έχουν σταματήσει τα δρομολόγια πλοίων

Σε εξέλιξη είναι έρευνα εντοπισμού σορού η οποία εντοπίστηκε, σύμφωνα με αναφορά κυβερνήτη ρυμουλκού σήμερα το μεσημέρι στις 15.30, στο λιμάνι της Ερμούπολης στη Σύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μπορεί και να μην πρόκειται για σορό. Στο σημείο έχουν σπεύσει δύτες που ερευνούν τον βυθό, καθώς και αλιευτικά. Ο κυβερνήτης του ρυμουλκού έχει πάει στο Λιμεναρχείο για να περιγράψει τι ακριβώς είδε. Ο ίδιος δηλώνει βέβαιος πως πρόκειται για σορό.

 

Επίσης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, έξω από το λιμάνι έχει ακινητοποιηθεί και το ταχύπλοο Champion Jet 2, προερχόμενο από Μύκονο, καθώς δεν γίνεται να μπει στο λιμάνι της Ερμούπολης όσο αναζητείται η σορός. Το ίδιο ισχύει και για το Blue Star Paros που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι και αναμένει να αναχωρήσει για Πειραιά.

Δείτε φωτογραφίες:

siros_2
siros-soros
soros-siros
soros-siros-
soros-siros--
soros-siros---
soros--siros
soros-siros-pedi
soros-siross
soros-siross-
 
 

 


Φωτογραφίες cyclades24.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση