Ποιοι απήγαγαν και σκότωσαν τον Μάριο Παπαγεωργίου – Ο εγκέφαλος της υπόθεσης με τις υψηλές διασυνδέσεις

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 21:25 Ποιοι απήγαγαν και σκότωσαν τον Μάριο Παπαγεωργίου – Ο εγκέφαλος της υπόθεσης με τις υψηλές διασυνδέσεις

Σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. 

Ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του 27χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα, με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με στρατιωτικούς, εμφανιζόταν να συνοδεύει χρηματοποστολές, ενώ επικαλείται  ότι γνώριζε στελέχη της CIA στην Αθήνα, γράφει το Βήμα της Κυριακής όπως είπε στο Mega ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ανάμεσα στα οκτώ νέα πρόσωπα που φέρεται ότι συμμετείχαν στη μοιραία αρπαγή του 27χρονου είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στον Άλιμο, που επισκεπτόταν ο άτυχος Μάριος Παπαγεωργίου και ο 83χρονος «εγκέφαλος» της αρπαγής κι ένας οδηγός γνωστού τραπεζίτη.

Ακόμη στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι ιδιοκτήτης συνεργείου στην περιοχή της Δάφνης,  αλλά κι ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά τηλέφωνα στο κέντρο της Αθήνας, όπως και δύο αστυνομικοί.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες 

Στο μεταξύ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως, οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας και της αρπαγής του Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012.

Οι όροι που τους επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής τους.

Οι δύο κατηγορούμενοι, 53 και 54 ετών, οι οποίοι φέρονται να ανήκουν στην πρώτη εγκληματική ομάδα που έδρασε στην υπόθεση, δέχθηκαν επίμονες ερωτήσεις από τον ανακριτή σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για την εμπλοκή τους στο στυγερό έγκλημα.

Και οι δύο ωστόσο, σύμφωνα με την υπεράσπισή τους, αρνήθηκαν κατηγορηματικά κάθε σχέση με το έγκλημα που σόκαρε το Πανελλήνιο και αποκαλύφθηκε μέσα από την ενδελεχή και σε βάθος έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση