Σχιστό: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Τρεις τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 09:42 Σχιστό: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Τρεις τραυματίες

14χρονος ανάμεσα στους τραυματίες  - Το αυτοκίνητο ήταν στη θέση Πυροβολεία - Άγνωστο πώς κατέληξε στο γκρεμό

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Πυροσβεστική όταν ενημερώθηκε για πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό στην περιοχή του Σχιστού.

Εννέα πυροσβέστες έσπευσαν με τρία οχήματα στην οδό Αθανασίου Διάκου για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες στο όχημα.

Από το αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκαν συνολικά τέσσερα άτομα. Οι τρεις εξ αυτών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία: Ένας 14χρονος στο Παίδων και δύο άλλα άτομα στο Θριάσιο. Ο τέταρτος επιβαίνων στο όχημα υπέγραψε προκειμένου να μην μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Για την ώρα, πάντως,, παραμένει άγνωστο το πώς συνέβη η πτώση του αυτοκινήτου στον γκρεμό στην περιοχή Πυροβολία του Σχιστού.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο σημείο από το οποίο έπεσε το αυτοκίνητο δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος.

Το αυτοκίνητο ντελαπάρισε κατά την πτώση του πριν τελικά να σταματήσει σε μια ελιά περίπου 40 μέτρα από το σημείο στο οποίο βρίσκοταν.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση