Ομόνοια: Η κατάθεση αστυνομικού για τον παιδόφιλο – «Έστειλε μήνυμα “έλα” και σε φίλη της 14χρονης»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 11:57 Ομόνοια: Η κατάθεση αστυνομικού για τον παιδόφιλο – «Έστειλε μήνυμα “έλα” και σε φίλη της 14χρονης»

Σοκ προκαλεί η κατάθεση του αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για την σύλληψη του 63χρονου παιδόφιλου στην Ομόνοια, που κατηγορείται πως προσέγγιζε ανήλικες.  «Τηλεφώνησε σε ανήλικη και χυδαία της εξέφρασε ότι θέλει να συνουσιαστεί μαζί της, ενώ βραδινές ώρες έστειλε φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων του».

«Έστειλε μήνυμα “έλα” σε έτερη ανήλικη, φίλη της ανωτέρω. Κατόπιν τούτου περιήλθαν πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο κατηγορούμενος διαμένει στο Κιάτο Κορινθίας, στο σπίτι όπου διατηρεί ψηφιακό αρχείο με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Κατασχέθηκε μία καρτέλα δέκα δισκίων lexotanil, με πέντε σφραγισμένα δισκία, για τα οποία δεν είχε σχετική ιατρική συνταγή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός, όπως αποκαλύπτει σήμερα το enikos.gr.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 63χρονου, Βασίλης Νουλέζας, μας είπε χαρακτηριστικά ότι: «Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει απαλλακτική κρίση, θα κριθεί αθώος. Σε ό,τι αφορά στην κατηγορία ότι καταδικάστηκε δήθεν για βιασμό (Άρθρο 33ΠΚ) που φέρεται ότι διέπραξε το 1998, η είδηση είναι εντελώς αναληθής και ψευδής, διότι από το ποινικό μητρώο του προκύπτει ξεκάθαρα ως εκκρεμούσα κατηγορία από το 1998, πλην όμως απηλλάγη της κατηγορίας αμετάκλητα, δεν παραπέμφθηκε στο ακροατήριο, ούτε βέβαια καταδικάστηκε ή εξέτισε έστω μια ημέρα ποινής».

 

Στο ποινικό μητρώο του υπάρχει μόνο μια ποινή φυλάκισης 5 μηνών για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, που αφορούσε έγγραφο από θυρίδα της υπηρεσίας του στον ΟΣΕ, όπου εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος 35 χρόνια και από λάθος άνοιξε. Καμία άλλη ποινή. Άδικα διασύρεται και διαπομπεύεται, χωρίς καμία αναστολή από τα ΜΜΕ και χωρίς λόγο. Σε ό,τι αφορά τέλος στην υπόθεση Αθηνών και τις κατηγορίες (Αρθρο 337 348ΠΚ) με την ανήλικη, θα απαντήσουμε την Δευτέρα, μόλις ληφθεί η δικογραφία που σχηματίσθηκε στο ΑΤ Ομόνοιας. Καμία πρόθεση εκ μέρους του να αποστείλει άσεμνες προτάσεις, που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια της ανήλικης με σκοπό ερωτικής συνεύρεσης, θίγοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά της με την αποστολή μιας φωτογραφίας από το διαδίκτυο ως απάντηση στις τηλεφωνικές κλήσεις και προτάσεις που είχε δεχθεί».

Παράλληλα, είπε στο enikos.gr ότι: «Καθορίστηκε συνάντηση από τους γονείς, όπου δέχθηκε αναίτια, βίαιη επίθεση, χτυπήματα, αδικαιολόγητη βιαιοπραγία, αυτοδικία από τον πατέρα και άλλους, ενώ στην πραγματικότητα κλείστηκε ραντεβού για δήθεν ανάκληση μήνυσης των γονέων της εναντίον του. Ουσιαστικά παγιδεύτηκε και εγκλωβίστηκε χωρίς να αντιληφθεί για τι πρόκειται. Νόμιζε ότι συνομιλούσε με ενήλικη. Δηλώνει κατηγορηματικά ο εντολέας μου ότι δεν σχετίζεται ουδόλως με την υπόθεση του Κολωνού, ότι ουδέποτε έχει συναντήσει την 12χρονη ή ότι συνευρέθηκε μαζί της. Δεν γνωρίζει τον Ηλία Μίχο. Δεν διέμενε στα Πετράλωνα. Ούτε έχει ποτέ ενδιαφερθεί για συνεύρεση με ανήλικη».

πηγή: enikos.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση