Εξαφάνιση στην Κω: Βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Μαρμάρι το κινητό της 27χρονης Αναστάζια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 15:49 Εξαφάνιση στην Κω: Βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Μαρμάρι το κινητό της 27χρονης Αναστάζια

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού - Γειτόνισσα λέει ότι τον είδε σε κατάσταση πανικού, να τρέχει έξω από το σπίτι της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες εντοπίστηκε το κινητό της σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην περιοχή Μαρμάρι από έναν άνδρα ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι.

Δείτε το σπίτι στο οποίο βρέθηκε το κινητό της 27χρονης:

 
kws_in__2_
kws_in__3_
kws_in__1_

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν γρατζουνιές και σημάδια πάλης πάνω στο σώμα του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικος ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής.

Οι Αρχές πήραν δείγμα DNA από τα γεννητικά όργανα και τα νύχια του, ενώ στο σπίτι που διέμενε ο 32χρονος, βρέθηκαν και ξανθές τρίχες.  Ένα ακόμη σημαντικο στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές, είναι ότι ο άντρας, πάνω στον οποίο βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία, το οποίο φέρεται να είχε εκδοθεί την αμέσως επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της κοπέλας, δεν είχε ενημερώσει κανέναν -ούτε τον συγκάτοικό του- ότι σκόπευε να φύγει.

Το υλικό από πέντε κάμερες ασφαλείας διαφορετικών σημείων και δείχνουν τη μοιραία διαδρομή της Αναστάζια από την Πολωνία, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές στην Κω, προκειμένου να ρίξουν φως στην σκοτεινή υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης. Τα βίντεο των καμερών δείχνουν την όμορφη ξανθιά κοπέλα να ψωνίζει από μίνι μάρκετ που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο που εργαζόταν.

Σε ένα από τα βίντεο των καμερών εμφανίζεται να αγοράζει κουτάκια μπύρας, να βγαίνει από το μίνι μάρκετ να κάθεται σε ένα πεζούλι και να πίνει. Την ίδια ώρα με την 27χρονη στο μαγαζί είναι και ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Αναστάζια. Όπως φαίνεται και στο υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, ο 32χρονος όταν την βλέπει, την πλησιάζει και αρχίζει να της μιλά, ενώ έρχονται και άλλοι αλλοδαποί.

 

 
 

kws_27xroni_in__5_
Το πεζούλι που καθόταν η 27χρονη με τον Μπαγκλαντεσιανό και στη συνέχεια έφυγαν μαζί
 

 

Στο τέλος του βίντεο η 27χρονη φαίνεται να φεύγει μαζί με τον 32χρονο με τον οποίο ανεβαίνουν σε ένα μηχανάκι και φεύγουν με κατεύθυνση προς το δρόμο που οδηγεί στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, στο οποίο επικεντρώνονται οι έρευνες. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στο σπίτι ενδέχεται να εντοπίσουν ευρήματα που θα «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση.

kws_27xroni_in__3_
Το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού
 

 

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της κοπέλας, ενώ σήμερα αναμένεται και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών που μεταβαίνει από την Αθήνα στο νησί. Ήδη, στην επιχείρηση εντοπισμού της κοπέλας συμμετέχουν κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης καθώς και εθελοντές οι οποίοι με drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή στην οποία εντοπίστηκε για τελευταία φορά η 27χρονη.

astynomia-kos-1
astynomia-kos-2
Κλιμάκιο της Αστυνομίας με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ψάχνουν στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού
 

 

 

Παράλληλα, στο νησί της Κω μεταβαίνει σήμερα και ομάδα ιδιωτών ντετέκτιβ από την Πολωνία που κατ εντολή της οικογένειας θα κάνουν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια.  Την ίδια ώρα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δημιουργηθεί ομάδες από Πολωνούς που ανεβάζουν στοιχεία τα οποία μπορεί να φανούν χρήσιμα στις έρευνες.

kws_27xroni_in__2_
Το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού
kws_27xroni_in__1_
Το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού

Η μαρτυρία γειτόνισσας

Την ίδια ώρα, σημαντική είναι η μαρτυρία της γειτόνισσας του Μπαγκλαντεσιανού που έχει συλληφθεί ως ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια. Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, ο 32χρονος, που ζούσε τα τελευταία χρόνια στο νησί και εργαζόταν περιστασιακά, καθαρίζοντας κήπους και βοηθώντας γεωργούς, ήταν τους τελευταίους μήνες άνεργος.

Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα η γυναίκα είδε τον Μπαγκλαντεσιανό να τρέχει μπροστά από το σπίτι της, έχοντας λερωμένα από χόρτα και στάχια τα ρούχα του. Την προσπέρασε χωρίς να της μιλήσει, αφού φαινόταν να βρίσκεται σε πανικό. Μετά από λίγο αναζητούσε τον άνδρα της γυναίκας αυτής, η μαρτυρία της οποίας θα βοηθήσει την αστυνομία, προκειμένου να του εκδώσει εισιτήριο, για να φύγει από το νησί. Ήταν η πρώτη φορά που η γειτόνισσα τον είχε δει σε τέτοια κατάσταση, όπως λέει.

Η αστυνομία έχει επισκεφθεί την εν λόγω κυρία, ώστε να καταθέσει ό,τι γνωρίζει, αλλά και για να δει υλικό από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της, που φαίνεται ότι έχει καταγράψει τις κινήσεις του 32χρονου έξω από την οικία της.

πηγή: potothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση