Κως: Ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη στον 32χρονο για ανθρωποκτονία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 15:12 Κως: Ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη στον 32χρονο για ανθρωποκτονία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια, που εντοπίστηκε νεκρή την Κυριακή στην περιοχή Αλυκές στην Κω.

Συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ασκήθηκε πριν από λίγο στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό. 

Ο Μπαγκλαντεσιανός έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, καθώς πριν εντοπιστεί η σορός της Αναστάζια του είχε ασκηθεί δίωξη για αρπαγή, την οποία ο ίδιος είχε αρνηθεί.

Ανατροπή με τον τόπο της δολοφονίας

Την ίδια ώρα, η ΕΛΑΣ κατέχει ένα νέο στοιχείο που προκαλεί ανατροπή στα μέχρι στιγμής δεδομένα για τον τόπο της δολοφονίας της Αναστάζια.

Ειδικότερα, η ΕΛΑΣ φέρεται ότι διαθέτει βιντεοληπτικό υλικό από άλλη κάμερα, που δείχνει τον Μπαγκλαντεσιανό και την Αναστάζια πάνω στο μηχανάκι του, ενδεχομένως φεύγοντας από το σπίτι του κατηγορούμενου. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, οι αρχές εκτιμούσαν ότι η δολοφονία έγινε εντός του συγκεκριμένου σπιτιού, το οποίο έγινε «φύλλο και φτερό».

Η κίνηση με το μηχανάκι καταγράφηκε κοντά στο σπίτι του κατηγορούμενου και το εύρημα φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με το υλικό, ο Μπαγκλαντεσιανός, λίγη ώρα μετά, επέστρεψε σπίτι – οι Αρχές εκτιμούν ότι θέλησε να πάρει κάποια πράγματα – και έφυγε και πάλι. Στο σπίτι του επέστρεψε στις 5 το πρωί.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν αναφορές ότι η δολοφονία έγινε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένη η Αναστάζια.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση