Ο Κασιδιάρης είχε και τρίτο κόμμα στα «σκαριά» αν ο Άρειος Πάγος μπλόκαρε τους Σπαρτιάτες στις εκλογές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 20:55 Ο Κασιδιάρης είχε και τρίτο κόμμα στα «σκαριά» αν ο Άρειος Πάγος μπλόκαρε τους Σπαρτιάτες στις εκλογές

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν αποφασισμένος να «μπει» πάση θυσία στη Βουλή, μετά το μπλόκο του Αρείου Πάγου στην κάθοδο του κόμματος “Έλληνες” στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε και τρίτο κόμμα έτοιμο, το οποίο θα κατέβαινε στις εκλογές σε περίπτωση που ο Άρειος Πάγος δεν άναβε το “πράσινο φως” στους Σπαρτιάτες. για τις εκλογές στις 25 Ιουνίου.

Στις 8 Ιουνίου στον Άρειο Πάγο εξετάζονταν οι αιτήσεις του κόμματος “Έλληνες”, με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη, του κόμματος “Σπαρτιάτες” και ενός μικρότερου κόμματος. Οι “Έλληνες” δεν κατάφεραν να πάρουν έγκριση από τον Άρειο Πάγο, ενώ στους “Σπαρτιάτες” δόθηκε η άδεια να κατέβουν στις εκλογές.

Για το τρίτο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη εγκρίθηκε η κάθοδος στις εκλογές. Ωστόσο το κόμμα επικαλέστηκε τυπογραφικό κώλυμα και δεν συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, πρόκειται για ένα μικρό πατριωτικό κόμμα, που δεν έχει πολιτική δράση, μέλη ή γραφεία. Θα έπαιρνε μέρος στις εκλογές, εάν ο Άρειος Πάγος μπλόκαρε τους Σπαρτιάτες.

πηγή: newwsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση