Ρόδος: Η στιγμή που το τουριστικό πλοιάριο στη Ρόδο καίγεται ολοσχερώς - Βίντεο από ελικόπτερο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 15:33 Ρόδος: Η στιγμή που το τουριστικό πλοιάριο στη Ρόδο καίγεται ολοσχερώς - Βίντεο από ελικόπτερο

Το ατύχημα έγινε την περασμένη Πέμπτη - Οι περίπου 80 επιβαίνοντες για να σωθούν ανέβηκαν σε πλωτά του Λιμεναρχείου και σε παραπλέοντα σκάφη

Τον τρόμο σκόρπισε η φωτιά που τύλιξε το τουριστικό πλοιάριο στη Ρόδο πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένη την Πέμπτη 29 Ιουνίου.

Οι φλόγες που απλώθηκαν στο ημερόπλοιο που έπλεε στην περιοχή των Στεγνών Αρχαγγέλου στη Ρόδο έφεραν τη μεγάλη η κινητοποίηση του Λιμεναρχείου αλλά και της Πυροσβεστικής του νησιού. Μάλιστα σηκώθηκε και ελικόπτερο αλλά δεν χρειάστηκε τελικά να πάρει μέρος στη διάσωση των επιβατών. 

Δείτε το βίντεο από το ελικόπτερο:

Οι περίπου 80 επιβαίνοντες για να σωθούν ανέβηκαν σε πλωτά του Λιμεναρχείου και σε παραπλέοντα σκάφη, προκειμένου να μεταφερθούν με ασφάλεια σε παραλίες από τα Στεγνά μέχρι τα Κολύμπια.

Το ημερόπλοιο καταστράφηκε ολοσχερώς και τελικά βυθίστηκε, ωστόσο κανείς από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση