Λοβέρδος: Αν έμενα στο ΠΑΣΟΚ θα αντιδικούσα – Με τον Ανδρουλάκη ήμασταν 2 ξένοι στο ίδιο κόμμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 10:59 Λοβέρδος: Αν έμενα στο ΠΑΣΟΚ θα αντιδικούσα – Με τον Ανδρουλάκη ήμασταν 2 ξένοι στο ίδιο κόμμα

Για την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως και να έμενα στο ΠΑΣΟΚ, θα αντιδικούσε, και πως θα αποχωρούσε ακόμα κι αν εκλεγόταν βουλευτής.

Μάλιστα χαρακτήρισε «πράξη απελευθέρωσης» την αποχώρησή λέγοντας ότι έγινε με τρόπο «βελούδινο» όπως το επέλεξε ο ίδιος, καθώς δεν είχε διάθεση για αντιδικίες με το κόμμα, στο οποίο πέρασε όλη του της ζωή.

Σχετικά με τους λόγους αποχώρησης, όπως είπε τους ανέφερε στην επιστολή που έστειλα στον Νίκο Ανδρουλάκη και η οποία πρέπει να παραμείνει εμπιστευτική. «Ήμασταν δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα για πολιτικούς λόγους, το ΠΑΣΟΚ έληξε» είπε χαρακτηριστικά.

«Έγραψα στη δημόσια ανακοίνωση ότι είναι αμιγώς πολιτικοί οι λόγοι, δεν θα τους πω» τόνισε.

Για το πολιτικό του μέλλον ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι δεν εγκαταλείπει την πολιτική, παραμένει «απολύτως ενεργός πολιτικά».

Σχολιάζοντας τα σενάρια συμπόρευσης με την ΝΔ σημείωσε πως δεν έχει απαντήσει κο ούτε θα απαντήσει αλλά «θα διατυπώνω τις απόψεις μου, με βάση τις απόψεις μου θα κριθούν κάποια πράγμα που έχουν κάνουν με το μέλλον».

Υποστήριξε επίσης πως δεν έχει κανένα δεύτερο νόημα η φωτογραφία με τον Άδωνι Γεωργιάδη και πως είχε καλέσει απλά ως ένα πρώην υπουργό Εργασίας.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση