Πάλεψε με τον δολοφόνο της η 46χρονη Κουβανή τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα - Στο μικροσκόπιο βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 14:41 Πάλεψε με τον δολοφόνο της η 46χρονη Κουβανή τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα - Στο μικροσκόπιο βίντεο

Τα νέα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας.

Άγρια δολοφονήθηκε η 46χρονη τρανς από την Κούβα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, μετά τη νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στη σορό της, προκύπτει ότι όχι μόνο πάλεψε με τον δράστη της, αλλά η δολοφονία δεν έγινε με μαχαίρι αλλά με «νύσσον, θλον και τέμνον όργανο», όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής.

Κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα από την πάλη έσπασε κάποιο γυάλινο βάζο και με ένα από αυτά τα κομμάτια έχει πραγματοποιηθεί το έγκλημα.

Έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν βάλει κατεύθυνση στις έρευνες και έχουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας διπλανού οίκου ανοχής στην οδό Φυλής. Η φιγούρα που βλέπουν εκτιμούν ότι είναι ο άνδρας που σκότωσε τη 46χρονη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φαίνεται να έχουν μπει μαζί στο σπίτι ωστόσο ο δράστης δεν βγήκε από την πόρτα αλλά από ένα παράθυρο, πιθανότατα για να μην αφήσει αποτυπώματα. Μέσα στο σπίτι υπάρχει πλήθος αποτυπωμάτων και είναι δύσκολο να βρεθεί ποιο ανήκει στον δράστη.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται στο βίντεο και χρειάζονται τουλάχιστον δύο εβδομάδες δουλειά στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να προκύψουν κάποια στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που είναι ύποπτος για το έγκλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση