Λαμία: Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 16ης smArt Έκθεσης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 12:36 Λαμία: Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 16ης smArt Έκθεσης

Ομαδική Έκθεση από τον ΣΚΕΤΚΕ

Καλλιτεχνήματα ζωγραφικής, γλυπτικής, κεραμικής, κοσμήματος, κατασκευών, όλα σε μικρή γοητευτική φόρμα από σημαντικούς καλλιτέχνες! 

Έργα μικρής διάστασης που λατρεύουν και αγκαλιάζουν κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι φίλοι της τέχνης! 

Στο δροσερό αυτό event, που ξεκινάει την Παρασκευή 26/4/2024 με ένα ξεχωριστό opening από τις 19:00 ως αργά το βράδυ, θα δωθεί σε όλους η ευκαιρία να δουν τα εκατοντάδες μικρά έργα με τη συμπυκνωμένη εκφραστική τεχνική και τις πρωτότυπες ιδέες των δημιουργών, να προτείνουν, να λειτουργούν και ανατροφοδοτούν ξανά το χώρο της τέχνης!

Οι 41 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη 16η smArt , παλαιότεροι αλλά και νεότεροι θα σας υποδεχτούν με χαρά, θα συζητήσουν για τα έργα τους, αλλά και τα σχέδια τους για το μέλλον.

Είσοδος ελεύθερη

Λαμία, Βύρωνος 18 

Διάρκεια: 26/4-16/5/2024

Ανοιχτά ώρες καταστημάτων

Για επισκέψεις εκτός ωραρίου τηλεφωνείτε: 697 4750817 και 6972899633

Διοργάνωση/ Επιμέλεια: Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας/ΣΚΕΤΚΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση