Δημήτσανα: Τα βίντεο από τα δύο ατυχήματα στο ράλι - Δύο παιδιά ανάμεσα στους πέντε τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 10:59 Δημήτσανα: Τα βίντεο από τα δύο ατυχήματα στο ράλι - Δύο παιδιά ανάμεσα στους πέντε τραυματίες

Συνολικά τραυματίστηκαν πέντε άτομα - Στον αγώνα συμμετείχαν 69 οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους

Επεισοδιακός αποδείχτηκε ο αγώνας ανάβασης στη Δημητσάνα καθώς πριν το σοβαρό ατύχημα με τους πέντε τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και δύο παιδιά, είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό στο οποίο τραυματίστηκε φωτορεπόρτερ.

Τα δύο ατυχήματα συνέβησαν στον αγώνα της 22ης Ανάβασης Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου, στην οποία συμμετέχουν 69 οδηγοί.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή του τραυματισμού του φωτορεπόρτερ

Στο δεύτερο χρονικό ατύχημα το οποίο προκλήθηκε όταν ένα από τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν βγήκε εκτός δρόμου τραυματίστηκαν πέντε άτομα με τα δύο να είναι παιδιά 15 ετών.

Οι τέσσερις από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ στον πέμπτο τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο κέντρο υγείας και δεν χρειάσθηκε η διακομιδή του στην Τρίπολη.

Δείτε το βίντεο από το πρώτο ατύχημα στον αγώνα στη Δημητσάνα

Όπως δήλωσε στο protothema.gr ο δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, το ατύχημα προκλήθηκε από βλάβη του αυτοκινήτου, ενώ για την διεξαγωγή του αγώνα είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Σημειώνεται οτι το ράλι τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Γορτυνίας και διεξάγεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και αποτελεί τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση