Πήρε το «γαλάζιο» χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής ο Χαρδαλιάς - Αύριο ανακοινώνεται η υποψηφιότητά του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 20:03 Πήρε το «γαλάζιο» χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής ο Χαρδαλιάς - Αύριο ανακοινώνεται η υποψηφιότητά του

Στην κούρσα για το «τιμόνι» της Περιφέρειας Αττικής μπαίνει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς. Η υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία «έκλεισε» και σύμφωνα με πληροφορίες, οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν αύριο, Δευτέρα (31.07.23). 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πήρε το «γαλάζιο» χρίσμα της ΝΔ και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής (30.07.23) βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο κ. Χαρδαλιάς, επιστρέφοντας από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε την Κυριακή για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας, είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Ο κ. Χαρδαλιάς αναδείχτηκε στο μεγάλο φαβορί, μετά το μεγάλο «φάουλ» του Γιώργου Πατούλη με το ζεϊμπέκικο τη στιγμή που η χώρα καιγόταν στην πύρινη «κόλαση», καθώς η ΝΔ αναζητούσε ένα πρόσωπο με πολυετή εμπειρία και περγαμηνές στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Ο ίδιος είχε διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα για πολλά χρόνια, ενώ στη συνέχεια λαμβάνοντας κρίσιμα χαρτοφυλάκια επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήρθε αντιμέτωπος τόσο με τα «μέτωπα» της φωτιάς όσο και του κορωνοϊού.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Κυριακής ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ξεκαθάρισε πως δεν θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, ανακοινώνοντας την εκ νέου υποψηφιότητά του για τον δήμο της Γλυφάδας. 

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του ο ίδιος έγραψε:

«Με όλη μου την αγάπη.
Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.
Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.
Για αυτά που έρχονται.
Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”.
Τα καλύτερα είναι μπροστά»

Την ίδια ώρα, πάντως, σε Μαξίμου και Πειραιώς δεν χρεώνουν στον κ. Πατούλη μόνο το «φάουλ» με το ζεϊμπέκικο, αλλά και μία σειρά αστοχιών σε σχέση με τη διαχείριση των πυρκαγιών και των έντονων καιρικών φαινομένων με τα χιόνια.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση