Κατερίνη: Κηδεύτηκε η 38χρονη που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 19:55 Κατερίνη: Κηδεύτηκε η 38χρονη που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 38χρονη Βέρα, μητέρα τριών παιδιών...

Συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Πέμπτης (3/8) είπαν το «τελευταίο αντίο» στην 38χρονη Βέρα, που βρήκε φρικτό θάνατο όταν το όχημα της πήρε φωτιά στην Κατερίνη.

Bαρύ το πένθος στην οικογένεια καθώς η άτυχη γυναίκα αφήνει πίσω της τρία παιδιά.

Σημειώνεται ότι από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή, Ελένη Ζαγγελίδου, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, η 38χρονη φαίνεται ότι εισέπνευσε λίγο καπνό, έχασε τις αισθήσεις της και αμέσως μετά το αυτοκίνητο «λαμπάδιασε» με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί πλήρως και να βρει φρικτό θάνατο.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το Σάββατο (29/7), λίγο μετά τις 19:00 όταν η 38χρονη, μητέρα τριών παιδιών, κινούνταν με το αμάξι της επί της οδού Φαρμάκη με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο της Κατερίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή προκλήθηκε ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου το οποίο άρχισε να βγάζει καπνούς εν κινήσει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο ΙΧ με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή την ώρα που κάποιοι περαστικοί προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες. Λίγη ώρα μετά, στο σημείο έφτασε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις πυροσβέστες οι οποίο έσβησαν την πυρκαγιά αλλά ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα.

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση