Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της UEFA στις 16 Αυγούστου στο Μαξίμου: Καλούνται και Μαρινάκης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 15:13 Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της UEFA στις 16 Αυγούστου στο Μαξίμου: Καλούνται και Μαρινάκης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης (φωτο intime)

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν θα έχει την Τετάρτη, 16 Αυγούστου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου στον απόηχο των δραματικών γεγονότων στη Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κουτσουρή από Κροάτες χούλιγκαν.

Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου το ραντεβού κλείστηκε μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο της UEFA και επιπλέον αμέσως μετά την συνάντηση των δυο ανδρών, στις 11.00 το πρωί θα γίνει σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση