Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 11:44 Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους

Θα πραγματοποιηθούν και περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις - Τη Δευτέρα η κηδεία του 11χρονου

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους Ικαρίας.

H σορός τους άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε χθες στη Σάμο προκειμένου να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή. Το πρωί του Σαββάτου έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις που σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ έδειξαν ότι ο θάνατος του αγοριού προήλθε από πνιγμό. Ωστόσο πρόκειται να πραγματοποιηθούν και περαιτέρω τοξικολογικές ξετάσεις.

Τη Δευτέρα η κηδεία του 11χρονου

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα 14 Αυγούστου η οικογένεια του άτυχου 11χρονου θα πει το τελευταίο «αντίο» στον μικρό Χρήστου,

Η ανακοίνωση για την κηδεία του μικρού αγοριού, έγινε μέσω Facebook στο προφίλ του Ισίδωρου Σταμούλη, αδερφού του τραγικού πατέρα και επίσης ηθοποιού.

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών» γράφει η ανακοίνωση.

stamoulis93

 

«Μπροστά στο παιδί μου, όλα τα άλλα μικραίνουν»

Ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη βρήκε τραγικό τέλος στους Φούρνους Κορσεών Ικαρίας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου. Η σορός του μικρού αγοριού ανασύρθηκε στις 20.30 το βράδυ, όταν ένας περαστικός εντόπισε στη θάλασσα το σώμα του. Όταν ανέσυραν το αγοράκι από τη θάλασσα, ο κόσμος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει «Γιατρό, καλέστε γιατρό!».

Μπορεί ο Οδυσσέας να είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, αλλά τους ένωνε ο γιος του, στον οποίο ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» είχε πει για τον ρόλο του πατέρα:

«Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα».

Ο πνιγμός του μικρού αγοριού

Ο 11χρονος φόρεσε το μαγιό του, πήρε τη μάσκα του και πήγε για κολύμπι σε παραλία κοντά στο λιμάνι.

Η μητέρα του τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας τις Αρχές στις 18.30 ότι τον ψάχνει. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη καθώς ο ανήλικος εντοπίστηκε στις 20.30. Δύτες βούτηξαν στο νερό και τον είδαν να είναι μπλεγμένος σε δίχτυα, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

 
stamoylis_ikaria_arthro

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα κυκλοφορούσε με τη φωτογραφία του γιου της σε μια προσπάθεια να το βρει και όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, όταν ανέσυραν το αγοράκι από τη θάλασσα, ο κόσμος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει «Γιατρό, καλέστε γιατρό!».

Ο γιατρός μετέβη στο σημείο και του έκανε τεχνητή αναπνοή η οποία δεν ήταν επιτυχής. Το παιδί διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση