Τραγωδία στη Σαντορίνη: Πατέρας και γιος σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 17:00 Τραγωδία στη Σαντορίνη: Πατέρας και γιος σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Το όχημα που επέβαιναν συγκρούστηκε με διερχόμενο βαν - Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος

Ένα θανατηφόρο τροχαίο με θύματα έναν πατέρα και τον γιο του, ηλικίας 46 και 17 ετών, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Σαντορίνη και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Ακρωτήρι, όταν το όχημά τους συγκρούστηκε με διερχόμενο βαν.

Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην περιφ. οδό Ακρωτηρίου – Μεγαλοχωρίου, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το όχημα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με το διερχόμενο βαν, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο των δύο επιβαινόντων του ΙΧ και τον τραυματισμό του οδηγού του βαν.

Στο σημείο έφτασε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του νησιού, με τον διοικητή τους, οι οποίοι αντίκρισαν το σοκαριστικό τροχαίο, ενώ τους  απεγκλώβισαν με την χρήση διασωστικής σειράς και τους παρέλαβε το ΕΚΑΒ όπου τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση