Στην Αθήνα ο φιλέλληνας γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ - Επισκέφθηκε την Αρχαία Αγορά και την Πλάκα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 20:19 Στην Αθήνα ο φιλέλληνας γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ - Επισκέφθηκε την Αρχαία Αγορά και την Πλάκα

Ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών που είναι γνωστός για την αγάπη του για την Ελλάδα συνοδεύεται από τη σύζυγό του - αρμενικής καταγωγής Ναντίν Αρσλανιάν

Τον αθηναϊκό ήλιο χαίρεται ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ και φιλέλληνας Ρόμπερτ Μενέντεζ. Ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών που είναι γνωστός για την αγάπη του για την Ελλάδα συνοδευόμενος από την σύζυγό του - αρμενικής καταγωγής Ναντίν Αρσλανιάν έκαναν βόλτα στην Αρχαία Αγορά και την Πλάκα.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης ταβέρνας που βρίσκεται στην Πλάκα το ζεύγος Μενέντεζ είχε γεύμα με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα Τζόρτζ Τσούνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oldithaki (@oldithaki)

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης επίσκεψής του στην Αθήνα ο κ. Μενέντεζ παρασημοφορήθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το Παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής, για τη συνεισφορά του στην εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας και ΗΠΑ και την προώθηση της ειρήνης και της συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση