Θεσσαλονίκη: «Δεν κατάλαβα τίποτα», λέει ο οδηγός του φορτηγού από το φρικτό δυστύχημα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 12:18 Θεσσαλονίκη: «Δεν κατάλαβα τίποτα», λέει ο οδηγός του φορτηγού από το φρικτό δυστύχημα

Το αυτοκίνητο του ζεύγους από τη Ρουμανία «καρφώθηκε» πίσω από φορτηγό - Σε σοβαρή κατάσταση ο γιος της οικογένειας

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών. Οι γονείς μιας τετραμελούς οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ τα δύο παιδιά τους βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο του ζεύγους από τη Ρουμανία «καρφώθηκε» πίσω από φορτηγό κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες. Τα πλάνα από το αυτοκίνητο της οικογένειας θυμίζουν μετωπική σύγκρουση καθώς το ΙΧ έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. 

Σύμωνα με το ΣΚΑΪ, ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας είπε στην αστυνομία «δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό, πήγαινα κανονικά στην πορεία μου,  άκουσα έναν πολύ δυνατό κρότο και αισθάνθηκα την σύγκρουση στο πίσω μέρος του οχήματός μου».

Όσον αφορά στα δύο παιδιά των Ρουμάνων που τραυματίστηκαν από το τροχαίο δυστύχημα, σε σοβαρότερη κατάσταση είναι ο 12χρονος γιος της οικογένειας υποβλήθηκσε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση του ήταν, μάλιστα, τόσο σοβαρή ώστε να τεθεί σε επιφυλακή και η ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, αλλά και σε ένα ακόμα που είναι ειδικευμένο σε περιπτώσεις παιδιών.

 

Τελικα όμως το παιδί δεν χρειάστηκε να φύγει και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.Η μικρότερη αδερφή του είναι καλύτερα στην υγεία της και συνεχίζει να νοσηλεύεται προληπτικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση