Στην Κοζάνη κάνουν ουρές για να βγάλουν ταυτότητα, προκειμένου να γλιτώσουν αυτές με το τσιπάκι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 13:57 Στην Κοζάνη κάνουν ουρές για να βγάλουν ταυτότητα, προκειμένου να γλιτώσουν αυτές με το τσιπάκι

Οι κάτοικοι της Κοζάνης ξενυχτούν έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο για να βγάλουν τις ταυτότητές τους.

Τεράστιες ουρές σχηματίζουν έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης οι κάτοικοι της πόλης για να βγάλουν τις ταυτότητές τους και να αποφύγουν τις νέες ψηφιακές που θα εκδίδονται από τον Σεπτέμβριο.

Αρκετοί κάτοικοι της Κοζάνης θέλουν να αποφύγουν τις ψηφιακές διότι θεωρούν πως θα υπάρχει τσιπάκι, το οποίο θα εντοπίζει ανά πάσα στιγμή τον κάτοχο της ταυτότητας, υιοθετώντας τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Κάποιοι μάλιστα, ξενύχτησαν έξω από την είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου της πόλης, περιμένοντας ως τη 1 και στις 2 το πρωί, προκειμένου να προλάβουν την έκδοση ταυτότητας.

Πηγή: kozanimedia.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση